Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Simulointi-, mitoitus- ja laskentapalvelut

Kuinka yrityksesi voi hyödyntää simulointiohjelmistoaan mahdollisimman tehokkaasti ja mukauttaa ohjelmiston toimintoja tarpeisiinne?

Symetri tarjoaa useita erilaisia simulointipalveluita, joiden avulla saat investoinnistasi kaiken hyödyn irti. Voit hyödyntää koulutuspalveluitamme perehtyäksesi simulointiohjelmistosi toimintoihin ja niiden tehokkaaseen käyttöön. Kurssitarjonnassamme on vaihtoehtoja sekä aloitteleville että edistyneille käyttäjille. Tarjoamme myös monipuolista tukea ja projektikohtaista konsultointipalvelua.

 

Konsultointipalvelut

Konsulttimme ovat toimialansa koulutettuja ammattilaisia, joilla on jopa 25 vuoden kokemus teknisen suunnittelun ongelmanratkaisusta muun muassa ilmailutekniikan ja raskaan kaivoskaluston suunnittelusta ja lujuuslaskennasta, lääketeollisuuden puhdastilojen optimoinnista, puolustuksellisesti tärkeiden laitteiden jäähdytyksestä ja suurten virtausongelmien analysoinnista.

Mahdollisuus saada tuotteiden toiminnasta selkeä käsitys jo prosessin alkumetreillä on asiakkailtamme saadun palautteen perusteella merkittävä etu ja jatkuvaa kehitystä ruokkiva menestystekijä.

 

Symetrillä on vankka kokemus konsultointipalveluiden tuottamisesta niin pienyrityksille kuin monikansallisille konserneille, lukuisilla eri toimialoilla.

Konsulttimme tarjoavat muun muassa seuraavia palveluita:

  • projektikohtainen konsultointi
  • erilaiset laskennat
  • mentorointi
  • paikan päällä tapahtuva konsultointi

 

Koulutus

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita simuloinnin ammattilaisia. Kurssiemme tavoitteena on lisätä osallistujien varmuutta simulointiohjelmiston käytössä ja edistää simuloinnin tehokasta hyödyntämistä päätöksenteossa ja tuotekehittelyssä. Vakiokurssiemme lisäksi tarjoamme räätälöitäviä kursseja, joiden sisältö mukautetaan asiakkaan toiveisiin.

 

Tuki

Symetrin tukipalvelukeskuksen asiantuntevat teknikot tarjoavat teknistä tukea puhelimitse, internetin välityksellä tai paikan päällä.

 

Ota meihin yhteyttä, kun haluat varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen tekemällesi investoinnille.

Let Your Ideas Shape the Future!

Marko Aivio,
Marko Aivio Sähköpostimarko.aivio@symetri.com Puhelin+358 400 439 703
Markku Koistinen,
Markku Koistinen Sähköpostimarkku.koistinen@symetri.com Puhelin+358 400 461 153
Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219
Mikko Viertola, Director MFG Business Unit
Mikko Viertola Director MFG Business Unit Sähköpostimikko.viertola@symetri.com Puhelin+35 85 04 69 00 10