Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Mittauspalvelu MP-MAP Oy

Laserkeilaus tekee tiedonkeruusta nopeampaa ja helpompaa, ja parantaa mittaustyön laatua ja asiakastyytyväisyyttä.

Tamperelaisella Mittauspalvelu MP-Map Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus mittauksista. Vuosien mittaan yritys on ottanut käyttöön paljon uusia mittaustekniikoita, uusimpana FARO Focus S150 -laserskannerin.

Tärkein syy laserskannerin hankkimiseen olivat useat rakennushankkeet, joissa olemassa oleviin rakennuksiin on rakennettu lisäkerroksia osana suurempia kunnostushankkeita. Kerrosten lisääminen nykyisiin rakennuksiin merkitsee sitä, että tarvitaan paljon uusia mittauksia varmistamaan uusien mallien vastaavuus nykyisiin rakenteisiin. Tämä on erityisen haastavaa ja aikaa vievää rakennuksissa, joissa ihmiset elävät edelleen, sillä kaikki suunnittelutarpeet eivät tule ilmi monia vuosikymmeniä vanhoista rakennuspiirustuksista.

Kaikki ylimääräiset mittauskäynnit rakennukselle merkitsevät enemmän häiriötä rakennuksissa asuville ihmisille. Perinteisissä mittausmenetelmissä ainoa mahdollisuus saada uusia mittatietoja on palata aina uudelleen mittauspaikalle ja kerätä tiedot, mikä vie aikaa ja resursseja. FARO Focus S150 -laserkeilausratkaisun avulla koko rakennus voidaan skannata nyt yhdellä käynnillä. Jos lisää mittaustarpeita ilmenee, ne voidaan tarkistaa pistepilvestä, eikä ylimääräisiä käyntejä kohteeseen tarvita.

"Laserkeilaus on tehnyt tiedonkeruusta paljon helpompaa ja nopeampaa aiempaan verrattuna. Se on myös parantanut mittaustyön laatua ja asiakastyytyväisyyttä, koska rakennusten yksityiskohdat kerätään vain yhdellä nopealla käynnillä. Tämä säästää aikaa suunnittelijoilta ja minimoi asukkaille aiheutuvat häiriöt. Tyypillisesti vietämme vain 20-30 minuuttia yhdessä huoneistossa.”

Essi Lassila, toimitusjohtaja, Mittauspalvelu MP-MAP Oy

 Lataa artikkeli sivun oikeasta reunasta ja lue lisää laserkeilauksen hyödyistä.