Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Hanna Eskolin,
Hanna Eskolin Sähköpostihanna.eskolin@symetri.com Puhelin+358 50 919 6686

Tietoa koulutuksistamme

Käytännön tietoa ja ohjeita löydät alta

Miksi kouluttautua?

Tehokas koulutus parantaa yrityksen tuottavuutta merkittävästi. Tarvittavien ohjelmistojen rinnalla kehoitamme investoimaan jatkuvaan koulutukseen.

Kurssien suunnittelu

Kaikki kurssimme mukautetaan vastaamaan osallistujien toiveita ja tarpeita. Monipuolinen kurssivalikoimamme kattaa Autodeskin ohjelmistot, Symetrin omat suunnitteluratkaisut (Naviate, FIKSU ja SOVELIA) ja muut tarjonnastamme löytyvät ohjelmistot, kuten Solibri.

Koulutusluokissamme on käytössä uusimmat ohjelmistoversiot ja viimeisin tekniikka. Nämä takaavat parhaan mahdollisen oppimisympäristön.

Kouluttajamme

Kouluttajamme ovat alansa asiantuntijoita, joilla on pitkä ja monipuolinen kokemus myös käytännön suunnittelusta ja parhaista työskentelytavoista.

Yleiset kurssit

Kurssikalenteriimme aikataulutetuissa yleisissä kursseissa noudatetaan kiinteää suunnitelmaa ja osallistujia on enintään kuusi henkilöä, jotta jokaisella osallistujalla on riittävästi aikaa oman osaamisensa kehittämiseen yhdessä kouluttajan kanssa. Kaikilla osallistujilla on oma työasema, johon on asennettu ohjelmiston uusin versio. Teorian lisäksi kurssilla tehtävät harjoitukset takaavat parhaan mahdollisen oppimisen ja osaamisen kehittymisen.

Koulutukset asiakkaan tiloissa, paikan päällä

Koulutuksia järjestetään myös asiakkaiden omissa tiloissa, jolloin työskentelyyn tulevat katkokset jäävät mahdollisimman lyhyiksi ja kustannukset ovat matalammat. Kouluttajamme tuo koulutuskoneet niin sovittaessa mukanaan. 

Yrityskohtaiset koulutukset

Yritys- tai projektikohtaisesti muokattu koulutus on usein tehokkain tapa oppia ja kehittää suunnittelijan osaamistasoa sekä tehostaa ja nopeuttaa työskentelytapoja. Kurssit voidaan järjestää Symetrin tiloissa tai teillä paikan päällä. Kurssin sisältö muokataan tarkasti yrityksenne tarpeiden mukaan ja sovitaan aina ennen koulutusta myös kirjallisesti kurssivahvistuksessa. Osallistujat voivat olla myös mukana suunnittelemassa kurssin sisältöä ja tuoda esiin ongelmakohtia etukäteen. Voimme myös yhdistellä useiden eri kurssien sisältöjä yhdeksi kurssiksi.

Ota meihin yhteyttä toiveistanne!

Autodesk Certified Professional -sertifiointi

Autodeskin valtuuttamana testikeskuksena Symetri järjestää myös Autodesk Certified Professional -sertifiointeihin tähtäävää koulutusta. Autodesk-sertifioinnilla osoitat tietosi ja taitosi, kehität itseäsi ammatillisesti, parannat tuottavuuttasi ja vahvistat asemaasi alasi ammattilaisena. 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua koulutuksiimme kurssikalenterin kautta, josta näet kurssin hinnan sisältäen kurssimateriaalit, lounaat ja kahvit. Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostitse.

Lopullisen vahvistuksen kurssin toteutumisesta saat 2-3 viikkoa ennen kurssin alkua. Ilmoitathan erikoisruokavalioista hyvissä ajoin etukäteen.

Pidätämme oikeuden peruuttaa kurssi tai muuttaa kurssin ajankohtaa vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Emme korvaa kurssin siirtämisestä tai peruuntumisesta asiakkaalle tai osallistujille aiheutuneita välillisiä kustannuksia.

Peruutusehdot

Voit peruuttaa kurssin maksutta viikkoa ennen kurssin alkua, jonka jälkeen perumisesta veloitetaan järjestelykuluina 100 €.

Sinulla on oikeus luovuttaa kurssipaikka toiselle, mutta muutos tulee ilmoittaa ennen kurssin alkua.

Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä veloitamme koko kurssimaksun.

Löydä koulutuspaikalle

Osoitteen ja kartan toimistoillemme löydät täältä. Valitse paikkakunta valikosta.

Ota yhteyttä!

Kerro meille, kun haluat lisätietoa koulutuksistamme tai opastusta juuri teille sopivan koulutuksen valintaan tai muokkaamiseen. Sähköposti: training@symetri.fi tai ota yhteyttä Hannaan alla.

Hanna Eskolin,
Hanna Eskolin Sähköpostihanna.eskolin@symetri.com Puhelin+358 50 919 6686