Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Sovelluskehittäjä

Haemme Manufacturing-tiimiin vahvistukseksi alan ammattilaista Tampereelle tai Vantaalle.

Symetri on Pohjois-Euroopan johtava suunnittelu- ja tiedonhallintajärjestelmien toimittaja ja yksi maailman suurimmista Autodesk tuotteiden edustajista. Asiakkaille tarjoamamme lisäarvo perustuu teknisen suunnittelun ja tiedonhallinnan toimialaosaamiseen sekä kokemuksemme asiakkaiden tarpeista ja käytännöistä. Ratkaisumme kattavat CAD-, PLM- ja niitä tukevien IT-järjestelmien ohjelmistot ja palvelut.

Vuonna 1989 perustetussa Symetrissä työskentelee tällä hetkellä yli 300 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Iso-Britanniansa. Kuulumme Addnode IT-konserniin, joka on listattu Tukholman pörssissä.

 

Haemme Manufacturing-tiimiin vahvistukseksi alan ammattilaista Tampereelle tai Vantaalle

Sovelluskehittäjä

-tehtävään. Manufacturing -tiimi toimii kiinteästi yhteistyössä asiakkaiden kanssa tehostaen asiakasyritysten liiketoimintaa korkeatasoisilla suunnittelu- ja tiedonhallintaratkaisuilla. Kehitämme pohjoiseurooppalaisena yhteistyönä omia tuotteitamme täydentämään suunnittelujärjestelmien toiminnallisuutta, automatisoimaan suunnitteluprosesseja ja hallitsemaan tuotetietoa tuotteen koko elinkaaren yli liiketoimintaprosessin eri osa-alueilla. Toimitusprojektien puitteissa integroimme järjestelmäratkaisumme osaksi asiakkaan järjestelmäympäristöä.

 

Ohjelmistokehityksen asiantuntijana olet kiinnostunut moderneista teknologiaratkaisuista, haluat jatkuvasti oppia lisää ja viihdyt sekä backend että frontend tehtävissä. Full stack-sovelluskehittäjänä olet keskeisessä roolissa kehittämässä uutta ja uudistamassa olemassa olevia ratkaisujamme.

 

Toivomme sinulta osaamista seuraavilta osa-alueilta

  • Backend ohjelmointi, esim. Java, C# tai Go
  • Frontend ohjelmointi TypeScript sekä modernit Web sovelluskehykset kuten React tai Angular
  • XML/XSLT
  • API-rajapintojen (etenkin REST-pohjaisten) toteutus ja hyödyntämien
  • SQL relaatiotietokannat; rakenteet, kyselyt, näkymät ja funktiot

 

Lisäksi katsomme eduksia kokemuksen seuraavilta osa-alueilta

  • Pilvipohjaiset integraatioratkaisut, kuten MS Azure Integration services
  • 3D mallinnus ja 3D web teknologiat
  • Valmistavan teollisuuden järjestelmät, kuten ERP, PLM ja CRM järjestelmät

 
Tehtävä vaatii sujuvaa Suomen kielen hallintaa.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä yhdeksi alan parhaista Euroopan johtavassa suunnittelu- ja tiedonhallintaratkaisuja toimittavassa yrityksessä. Teemme työtä tiiminä, joten haluamme sinun olevan tiimipelaaja joka osaa ketterän ohjelmistokehityksen menetelmät.

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 15.3.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi(at)symetri.com otsikolla ”Sovelluskehittäjä”.