Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Auto- ja kuljetusteollisuus

Drive innovation.

Kansainvälinen auto- ja kuljetusteollisuus kohtaa tulevina vuosina suuria haasteita. Tiellä kohti kestävämpää tulevaisuutta on löydettävä vastauksia muun muassa vanhenevan liikenneinfrastruktuurin, kiristyvien päästörajoitusten ja entistä tiukemman valtiollisen sääntelyn synnyttämiin kysymyksiin.

Autoteollisuudessa hybridi- ja sähköautot ovat alkaneet korvata perinteisiä ajoneuvoja. Kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia pitkälle räätälöidyistä tuotteista, ja tuleva ajoneuvo halutaan nähdä usein jo ennen valmistusta.

 

 

Kuljetusteollisuudessa korkeatasoinen laadunhallinta sekä alakohtaiset standardit ja käytännöt, kuten IRIS ja 8D, ovat nykyään keskeinen osa yrityksen liiketoimintaratkaisua. Tuotteen vikaantumiseen liittyvien riskien minimoimiseksi laatu- ja turvallisuusmääräyksiä on noudatettava tarkasti tuotteen koko elinkaaren ajan, mikä asettaa tuotteen elinkaaritiedon hallinnalle ja tiedonhallintaan liittyville prosesseille paljon vaatimuksia.

 

Modernien moottori- ja kuljetusajoneuvojen funktionaalisesta suunnittelusta ja kehityksestä vastaa yleensä suuri työryhmä, jossa työskentelee muun muassa turvallisuusarvioinnin, visualisoinnin, dynamiikan, elektroniikan ja kestävyyden asiantuntijoita. Lisäksi monimutkaisten komponenttien suunnittelussa, muotoilussa ja varsinaisessa valmistuksessa joudutaan hyödyntämään useita erilaisia työkaluja ja tekniikoita.

 

Let Your Ideas Shape the Future - Ota yhteyttä ja lisää Symetri arvoketjuusi!

Marko Aivio,
Marko Aivio Sähköpostimarko.aivio@symetri.com Puhelin+358 400 439 703
Markku Koistinen,
Markku Koistinen Sähköpostimarkku.koistinen@symetri.com Puhelin+358 400 461 153
Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219
Mikko Viertola, Director MFG Business Unit
Mikko Viertola Director MFG Business Unit Sähköpostimikko.viertola@symetri.com Puhelin+35 85 04 69 00 10