Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Jyrki Petsalo,
Jyrki Petsalo Sähköpostijyrki.petsalo@symetri.com Puhelin+35 84 08 65 64 44

LVI-suunnittelu

Suunnittele, simuloi ja dokumentoi monimutkaiset talotekniset järjestelmät tarkasti ja tehokkaasti.

Haluaisitko luoda, simuloida ja dokumentoida monimutkaisia taloteknisiä järjestelmiä aiempaa tarkemmin ja tehokkaammin? Meiltä saat tarvitsemasi ohjelmistot sekä asiantuntevaa opastusta tietomallinnukseen, suomalaisten standardien hyödyntämiseen, analysointiin ja kestävien tavoitteiden saavuttamiseen.

 

Tietomallissa rakenteet ja talotekniikka voidaan sovittaa tarkasti yhteen jo suunnitteluvaiheen alussa, jolloin vältytään kalliilta muutoksilta projektin edetessä. Me tarjoamme ratkaisuja, jotka nopeuttavat projektien perustamista ja mahdollistavat muilta suunnittelualoilta peräisin olevien tietojen sujuvan käsittelyn.

 

LVI-järjestelmät

Ratkaisujemme avulla hyödynnät tietomallinnusta mahdollisimman tehokkaasti ja automatisoit lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien sekä automaattisten sammutusjärjestelmien suunnittelun. Voit luoda kanavistot ja putkistot 3D-muodossa ja hyödyntää integroituja toimintoja laskelmissa ja tiedonvaihdossa. Ratkaisumme noudattavat suomalaisia LVI-suunnittelun standardeja.

 

Simulointi

Ohjelmistoympäristö tarjoaa työkalut myös rakennuksen tai järjestelmän energiankäytön analysointiin sekä erilaisten suunnitelmavaihtoehtojen tarkasteluun. Modernien simulointiratkaisujen avulla voit analysoida energiankäyttöä, virtausta ja virtauksen synnyttämää ääntä.

 

Lue alta lisää kuinka voit päivittäistä työskentelyäsi tai ota yhteyttä lisätietoja varten.

Let Your Ideas Shape the Future!

Jyrki Petsalo,
Jyrki Petsalo Sähköpostijyrki.petsalo@symetri.com Puhelin+358 40 865 6444