Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Jyrki Petsalo,
Jyrki Petsalo Sähköpostijyrki.petsalo@symetri.com Puhelin+35 84 08 65 64 44

Rakennesuunnittelu

Mallinna rakenneratkaisut ja erilaiset vaihtoehdot mallista nopeasti, ja analysoi malleja päätöksenteon tueksi.

Työskenteletkö rakennesuunnittelun parissa? Haluaisitko suorittaa entistä tarkempia simulointeja ja analysointeja ja parantaa samalla projektien koordinointia ja yhteistyötä?

 

Tarkoituksenmukaisten ratkaisujen ja teknisen osaamisen avulla luot ja analysoit suunnittelutietoja tehokkaammin ja teet sujuvasti yhteistyötä. Tietomallintaminen tarjoaa projekteista selkeän kokonaiskuvan, parantaa ennakoitavuutta ja mahdollistaa entistä korkealaatuisempien dokumenttien luonnin.

 

Arvioi erilaisia vaihtoehtoja ja analysoi malleja

Monet tärkeistä päätöksistä tehdään jo suunnittelun alkuvaiheessa. Silloin on äärimmäisen tärkeää pystyä luomaan ja arvioimaan erilaisia vaihtoehtoja nopeasti, suorittamaan laskentoja erilaisten tietojen pohjalta sekä validoimaan ja analysoimaan malleja päätöksenteon tueksi. Työskentelitpä sitten betoni-, teräs- tai muiden monimutkaisten 3D-rakenteiden parissa, meiltä saat tarvitsemasi ohjelmistot ja asiantuntevaa tukea kaikkiin projekteihisi.

 

BIM

Tietomallinnuksen, johtavien suunnitteluohjelmistojen ja hyödyllisten lisäsovellusten avulla tehostat työnkulkua, luot korkealaatuisempia suunnitelmia ja vaihdat dokumentteja sujuvasti arkkitehtien, urakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

Lue lisää alta kuinka voit kehittää päivittäistä työtäsi tai ota yhteyttä meihin lisätietoja varten.

Let Your Ideas Shape the Future!

Jyrki Petsalo,
Jyrki Petsalo Sähköpostijyrki.petsalo@symetri.com Puhelin+358 40 865 6444