Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

Paikkatiedot ja kartat

Karttatiedon tehokas jakaminen.

Digitekniikka mahdollistaa entistä tehokkaamman viestinnän sekä organisaatioiden sisällä että ulkopuolisten tahojen kanssa. Muutospaineet ovat suuret, ja tiedon jakamiseen etsitään jatkuvasti taloudellisempia ja tehokkaampia tapoja.

 

Kunnan ja kuntalaisten tiiviimpi yhteistyö

Selaimella käytettävien karttojen ja 3D-mallien avulla ajantasaista tietoa on helpompi jakaa ja havainnollistaa sekä organisaation sisällä että ulkoisessa viestinnässä, esimerkiksi kunnan asukkaille. Tehokkuutta lisää se, ettei digitaalisen viestinnän tarvitse olla yhdensuuntaista. Myös kollegat ja kuntalaiset voivat tuoda esille ajatuksia ja ideoita sekä ilmoittaa mahdollisista virheistä ja puutteista. Tablettien ja älypuhelimien ansiosta digitaalista tietoa pystytään nykyään jakamaan ja kuluttamaan äärettömän nopeasti.


Sujuva tiedonhallinta

Paikkatiedon digitaalinen hallinta mahdollistaa tiedon tehokkaan analysoinnin ja visualisoinnin. Esimerkiksi maanhankinnan yhteydessä pinta-alat voidaan laskea helposti, minkä jälkeen tiedot voidaan esittää urakoitsijoille sekä kirjallisessa muodossa että selaimella käytettävinä karttoina.

 

Lue sivun alaosasta lisää kuinka voit nopeuttaa päivittäistä työtäsi tai ota yhteyttä kuullaksesi lisää.

Let Your Ideas Shape the Future!

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+35 84 05 40 86 06