Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

FEA-simuloinnit

Helppokäyttöisiä ratkaisuja lujuuslaskentaan.

Haluatko tarkastella suunnitelmasi kestävyyttä?

 

Autodesk Inventor Professonial –ohjelmiston FEA-työkalu on helppokäyttöinen, jokaisen suunnittelijan jokapäiväiseksi työkaluksi tarkoitettu laskentaohjelmisto. Sen kulut ovat kohtuulliset ja sen avulla monet suunnittelijat eri asiakasyrityksissämme ovat voineet kehittää lujuuslaskentaosaamistaan. Kiitosta saaneiden, alan ammattilaisten pitämien koulutuksiemme avulla asiakkaamme ovat kehittyneet varmoiksi ohjelman käyttäjiksi.

 

Kun Inventor Professionalin lujuuslaskentaominaisuudet eivät täysin riitä ongelman käsittelyyn, käytämme Nastran in-CAD tai Autodesk Simulation Mechanical -ohjelmistoja. Nämä ohjelmistot taipuvat perinteisten lineaaristen analyysien lisäksi myös epälineaaarisien analyysien tekoon.

 

Autodesk Nastran in-CAD on suhteellisen uusi ohjelmisto, jonka esittelemiseksi tarjoamme maksuttomia webinaareja ja Hands-on –päiviä. Näiden avulla varmistut ohjelmiston sopivuudesta käyttötarkoituksiisi.

 

Mikäli aikataulusi on tiukka tai haluat muista syistä teettää laskennan muualla, Symetrin simulointipalvelu tekee simuloinnin puolestasi.

Marko Aivio,
Marko Aivio Sähköpostimarko.aivio@symetri.com Puhelin+358 400 439 703
Markku Koistinen,
Markku Koistinen Sähköpostimarkku.koistinen@symetri.com Puhelin+358 400 461 153
Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219
Mikko Viertola, Director MFG Business Unit
Mikko Viertola Director MFG Business Unit Sähköpostimikko.viertola@symetri.com Puhelin+35 85 04 69 00 10