Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

Autodesk Infrastructure Map Server

Suunnittelu- ja paikkatiedot voidaan jakaa web-selaimen kautta asiakkaille, sidosryhmille ja kenttähenkilöstölle nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Tiedot voidaan tarvittaessa myös integroida yrityksen muihin tietojärjestelmiin.

Laaja kehittäjäyhteisö

Autodesk Infrastructure Map Server pohjautuu avoimen lähdekoodin MapGuide Open Source -ohjelmistoon. Avoimen lähdekoodin etuja on nopea ja käyttäjien tarpeisiin mukautuva ohjelmistokehitys. Laajan kehitysyhteisön tuottamat innovaatiot ja parannukset otetaan käyttöön suoraan Autodesk Infrastructure Map Server -ohjelmistossa. Avoimen lähdekoodin ohjelmistoon verrattuna Infrastructure Map Server tarjoaa kaupallisen tason laadunvarmistuksen ja tuen.

 

Suora kytkeytyminen tietoon

Autodesk Infrastructure Map Server käyttää samaa avoimen lähdekoodin FDO-teknologiaa kuin AutoCAD Map 3D. Tämä mahdollistaa suoran kytkeytymisen erilaisiin tiedosto- ja tietokantaformaatteihin ja tietojen käyttämisen suoraan karttapalveluissa. Suoran kytkeytymisen ansiosta muutokset käytettävissä tietolähteissä näkyvät välittömästi myös käyttäjän web-selaimessa.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607