Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

Autodesk InfraWorks

Autodesk® InfraWorks™ on erittäin helppokäyttöinen luonnostelutyökalu kaavoittajille ja infrasuunittelijoille. InfraWorks tuottaa suoraan visuaalisesti korkeatasoisia malleja ilman erillisiä visualisointiohjelmia.

Luo ja arvioi vaihtoehtoja nopeasti oikeassa kontekstissa 

InfraWorks -ohjelmistoa voidaan käyttää yksittäisten korttelien mallinnuksesta aina kokonaisten kaupunkien tai satoja kilometrejä pitkien väyläsuunnitelmien mallinnuksiin.

InfraWorks integroituu saumattomasti muuhun suunnitteluprosessiin. InfraWorks sisältyy myös Architecture, Engineering & Construction Collection -toimialakokoelmaan.

Aluksi InfraWorks -ohjelmistolla luodaan 3D-malli olemassa olevista olosuhteista ja suunnitelmista käyttäen maasto-, CAD-, GIS-, rasteri- ja BIM-tietoja. Seuraavaksi voidaan aloittaa luonnostelu. Luonnostelu on helppoa, koska heti alkuvaiheessa ei tarvitse käyttää monimutkaisia detaljitason suunnitteluohjelmistoja, vaan voidaan käyttää nimenomaan luonnosteluun suunniteltuja helppokäyttöisiä työkaluja. Suunnittelijat ja insinöörit pystyvät näin luomaan ja arvioimaan erilaisia suunnitteluvaihtoehtoja nopeasti oikeassa kontekstissa. Suunnitteluvaihtoehtojen välillä liikkuminen ja vertailu on erittäin helppoa.

 

 

InfraWorks -ohjelmistolla tehtyyn malliin voidaan tuoda tarkkoja suunnitelmia esimerkiksi AutoCAD® Civil® 3D tai Autodesk 3ds Max® -ohjelmistoista. InfraWorks tietoja ja luonnoksia voidaan myös siirtää 3D-muodossa näihin ohjelmiin. InfraWorksin tietoja voidaan käyttää 2D-muodossa myös suoraan AutoCAD® Map 3D ja Civil 3D -ohjelmistoissa.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Kurssivalikoimamme näet alla.

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607