Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

Civil 3D

Toteuta liikenne-, maankäyttö- ja ympäristöprojektit entistä nopeammin.

Optimoi projektien lopputulos tutkimalla ja analysoimalla useita erilaisia ideoita ja vaihtoehtoja. Voit myös hyödyntää Civil 3D -mallin tietoja paikkatietojen analysoinnissa, määrälaskennassa ja koneohjauksessa. Tietomallinnuksen edut tarjoava Civil 3D on tie innovatiivisempiin suunnitteluratkaisuihin.

 

Tietomallinnusratkaisu erityisesti yhdyskuntasuunnitteluun

 

Civil 3D on erityisesti yhdyskuntasuunnitteluun kehitetty tietomallinnusratkaisu. Civil 3D on ohjelma, joka luo suunnitteluobjektien välille älykkäitä kytkentöjä, joiden avulla muutokset suunnittelussa välittyvät automaattisesti. Tiedot syötetään vain kerran ja ohjelmisto päivittää muutokset automaattisesti ennalta annettujen suunnittelusääntöjen ja -kriteerien perusteella. Tämä 3D-vuorovaikutus mahdollistaa myös helpon tavan tarkastella ja visualisoida eri vaihtoehtoja.

Civil 3D:n avulla kaikentyyppiset projektitiedot – suunnitteluelementit, visualisoinnit, analyysit, suunnitelmadokumentit – ovat koko ajan synkronoituja. Civil 3D soveltuu useimpiin yhdyskuntasuunnitteluprojektien tehtäviin ja se yhdistää AutoCADin piirto-ominaisuudet dynaamisiin infrasuunnittelutoimintoihin.

Ohjelmasta löytyvät AutoCADin ja AutoCAD Map 3D:n ominaisuudet, jolloin AutoCAD piirto- ja Map 3D paikkatieto analyysit liittyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi yhdessä Civil 3D ominaisuuksien kanssa. Civil 3D ohjelma on osa Autodeskin kestävänkehityksen suunnittelu- ja tietomallinnusohjelmisto (BIM) perhettä.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Kurssivalikoimamme näet alla.

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607