Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

FIKSU Johtotieto

FIKSU Johtotieto -ohjelmisto palvelee sekä kunnossapidon suunnittelusta että päivittäisistä huoltotöistä vastaavia henkilöitä.

Johtotietojärjestelmän helppokäyttöinen ja havainnollinen käyttöliittymä toimii AutoCAD:ssä. Verkoston kohteisiin liittyvät sijainti- ja ominaisuustiedot talletetaan erilliseen tietokantaan. Verkoston kunnossapitoa varten tehtävät analyysit ja havainnollistamiset voidaan kohdistaa halutulle, rajatulle kartta-alueelle.

 

Ohjelmisto on yhteensopiva eri karttajärjestelmien kanssa ja tiedonsiirto eri tietovarastoista sekä vesi- ja viemäriverkoston suunnittelujärjestelmistä on mahdollista. Myös kuvallisia tai sanallisia detaljitietoja, kuten kaivokuvia, voidaan liittää tietokannan sisältämiin verkoston kohteisiin.

 

FIKSU

Suomalainen FIKSU-tuoteperhe sisältää kattavasti ratkaisuja yhdyskuntasuunnitteluun ja paikkatietojen hallintaan. Autodeskin Civil 3D ja AutoCAD Map 3D -ohjelmistojen päälle toteutetut ratkaisut pohjautuvat asiakkaidemme tarpeisiin ja sovelluskehitystä tehdään läheisessä yhteistyössä käyttäjien kanssa. Erityistä huomiota kiinnitetään sovellusten käyttäjäystävällisyyteen.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+35 84 05 40 86 06
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607