Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

FIKSU Kaavasuunnittelu

Asema- ja yleiskaavojen laatimiseen.

Selkeä ja monipuolinen FIKSU Kaavasuunnittelu soveltuu asema- ja yleiskaavojen laatimiseen. Ohjelmistokehitys tapahtuu tiiviissä yhteistyössä kymmenien käyttäjäorganisaatioiden kanssa. Ohjelmisto toimii AutoCAD MAP ja Civil-alustoilla hyödyntäen mm. Civilin maastomallitoiminnallisuutta.

 

Käytettävät peruskaavamerkinnät ja -määräykset ovat kaavoitusohjeiden mukaiset, niiden ohella ohjelmisto tukee organisaatiokohtaisten merkintöjen ja määräysten käyttöä. Ohjelma sisältää monia piirtoa nopeuttavia ja automatisoivia toimintoja, kuten mm. määräysosion laadinnan, pinta-alojen tilastoinnin sekä merkintäkirjaston hallintatoiminnot. Yhdessä M-Color-ohjelmiston kanssa ohjelma mahdollistaa laadukkaat väritulosteet kaavoista myös PDF- ja rasteriformaateissa.

 

Tutustu FIKSU-ratkaisuihin tarkemmin katsomalla webinaarimme:

 

 

FIKSU

Suomalainen FIKSU-tuoteperhe sisältää kattavasti ratkaisuja yhdyskuntasuunnitteluun ja paikkatietojen hallintaan. Autodeskin Civil 3D ja AutoCAD Map 3D -ohjelmistojen päälle toteutetut ratkaisut pohjautuvat asiakkaidemme tarpeisiin ja sovelluskehitystä tehdään läheisessä yhteistyössä käyttäjien kanssa. Erityistä huomiota kiinnitetään sovellusten käyttäjäystävällisyyteen.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+35 84 05 40 86 06
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607