Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

FIKSU Liikenteensuunnittelu

Liikenteenohjauksen suunnittelu- ja hallintajärjestelmä.

FIKSU Liikenteensuunnittelu -ohjelmisto on tietokantapohjainen liikenteenohjauksen suunnittelu- ja hallintajärjestelmä, jossa graafisena käyttäjäliittymänä on AutoCAD, AutoCAD Map tai AutoCAD Civil. Suunnittelu ja ylläpito tapahtuvat AutoCADin avulla suoraan SQL-tietokantaan, jolloin voidaan esim. liikennevalvontaan ottaa suoraan kannasta raportteja muuttuneista merkeistä.

 

Ohjelmistoon kuuluvat liikennemerkit, liikennevalot ja ajoratamerkinnät. Kantaan tallennetaan tiedot mm. merkin sijainnista, merkin laadusta, merkkiin liittyvät päätökset, asennuspäivämäärät, merkin omistaja ym. merkkiin liittyvää tietoa. Tietosisältö on parametrisoitu, jolloin kaikkien käyttäjien syöttämä tieto on yhtenäistä.

 

 

FIKSU

Suomalainen FIKSU-tuoteperhe sisältää kattavasti ratkaisuja yhdyskuntasuunnitteluun ja paikkatietojen hallintaan. Autodeskin Civil 3D ja AutoCAD Map 3D -ohjelmistojen päälle toteutetut ratkaisut pohjautuvat asiakkaidemme tarpeisiin ja sovelluskehitystä tehdään läheisessä yhteistyössä käyttäjien kanssa. Erityistä huomiota kiinnitetään sovellusten käyttäjäystävällisyyteen.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+35 84 05 40 86 06
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607