Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

FIKSU Suurjänniteverkon suunnittelu

Suurjänniteverkon suunnittelu monipuolisesti ja visuaalisesti.

FIKSU Suurjänniteverkon suunnittelu -ohjelmiston avulla tehdään mm. suurjänniteverkon pylväiden sijoitussuunnittelu karttapohjan päälle. Suunnitellun verkoston pituus voi olla kymmeniä kilometrejä. Suunnitelma voidaan esittää maastomallin päällä, jolloin suurjänniteverkon sijainti ja linjaus maastossa on selkeää ja havainnollista eri sidosryhmille, kuten maanomistajille.

 

Ohjelmistoon sisältyvät monipuoliset verkoston laskenta- ja simulointiominaisuudet, kuten jää- ja tuulikuorman vaikutusten laskenta.

 

Verkostosta saadaan automaattisesti tuotettua myös pituus- ja poikkileikkauskuvat, jolloin mm. johdon ja maastokohteiden välisten turvaetäisyyksien tarkastelu helpottuu. Muutokset asemapiirroksessa päivittyvät automaattisesti pituus- ja poikkileikkauskuviin. Samoin pituusleikkaukseen tehty pylvään sijainnin muutos näkyy välittömästi asemapiirroksessa ja poikkileikkauskuvassa.

 

FIKSU

Suomalainen FIKSU-tuoteperhe sisältää kattavasti ratkaisuja yhdyskuntasuunnitteluun ja paikkatietojen hallintaan. Autodeskin Civil 3D ja AutoCAD Map 3D -ohjelmistojen päälle toteutetut ratkaisut pohjautuvat asiakkaidemme tarpeisiin ja sovelluskehitystä tehdään läheisessä yhteistyössä käyttäjien kanssa. Erityistä huomiota kiinnitetään sovellusten käyttäjäystävällisyyteen.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+35 84 05 40 86 06
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607