Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

FIKSU Tehdasinfo

Tehdas- ja laitosalueiden omaisuustietojen vaivatonta hallintaa.

FIKSU Tehdasinfon avulla tehdas- ja laitosalueiden rakennettua omaisuutta voidaan hallita monipuolisesti ja vaivattomasti. Digitaalisesti hallittua omaisuustietoa – niin ominaisuuksia kuin sijainteja – voidaan ylläpitää, katsella, jakaa ja tulostaa organisaation sisäisessä intranetissä. Tiedot ovat aina valmiina hyödynnettäväksi. Ne voidaan myös jalkauttaa kentälle reaaliaikaisesti ja mobiilisti.

 

FIKSU Tehdasinfo sisältää kolme toisiaan täydentävää osakokonaisuutta: tehdas- tai laitosalueen omaisuustietojen hallinnan ja kunnossapidon, omaisuustietojen hyödyntämisen webissä ja mobiilisti sekä kolmiulotteisen tehdasinframallin.

 

FIKSU

Suomalainen FIKSU-tuoteperhe sisältää kattavasti ratkaisuja yhdyskuntasuunnitteluun ja paikkatietojen hallintaan. Autodeskin Civil 3D ja AutoCAD Map 3D -ohjelmistojen päälle toteutetut ratkaisut pohjautuvat asiakkaidemme tarpeisiin ja sovelluskehitystä tehdään läheisessä yhteistyössä käyttäjien kanssa. Erityistä huomiota kiinnitetään sovellusten käyttäjäystävällisyyteen.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+35 84 05 40 86 06
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607