Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+358 40 540 8606

FIKSU Vihersuunnittelu

Fiksua maisema- ja vihersuunnittelua.

FIKSU Vihersuunnittelu -ohjelmisto soveltuu maisema- ja vihersuunnitteluun, sillä tuotetaan tehokkaasti mm. määräluettelot sekä suunnitelmat eri mittakaavoissa. Ohjelmisto toimii AutoCAD MAP ja Civil-alustoilla hyödyntäen mm. Civilin maastomalli- ja leikkaustoiminnallisuutta.

 

Helppokäyttöinen käyttöliittymä on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa.  Ohjelmistoon sisältyy laajat symboli-, viivatyyppi- ja rasterikuviokirjastot sekä käyttäjän ylläpidettävissä oleva kasvitietokanta. Istutettavasta kasvillisuudesta saadaan automaattisesti laadittua mm. kasvien määräluettelot. Ohjelmistolla pystytään suunnittelemaan myös kadunvarsi-istutukset, erilliset puistoalueet, käytävät, rakenteet ja kohteen kuivatussuunnitelmat. Laite- ja kalustevalmistajien kirjastot voidaan integroida ohjelmistoon. Yhdessä M-Color-ohjelmiston kanssa ohjelma mahdollistaa laadukkaat väritulosteet myös PDF- ja rasteriformaateissa.

 

 

 

FIKSU

Suomalainen FIKSU-tuoteperhe sisältää kattavasti ratkaisuja yhdyskuntasuunnitteluun ja paikkatietojen hallintaan. Autodeskin Civil 3D ja AutoCAD Map 3D -ohjelmistojen päälle toteutetut ratkaisut pohjautuvat asiakkaidemme tarpeisiin ja sovelluskehitystä tehdään läheisessä yhteistyössä käyttäjien kanssa. Erityistä huomiota kiinnitetään sovellusten käyttäjäystävällisyyteen.

 

Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Timo Väyrynen,
Timo Väyrynen Sähköpostitimo.vayrynen@symetri.com Puhelin+35 84 05 40 86 06
Pirkko Salo,
Pirkko Salo Sähköpostipirkko.salo@symetri.com Puhelin+358 40 5408 607