Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Naviate Vault

Automatisoi työnkulut - ja vapauta aikaa suunnittelutyölle.

Naviate Vault parantaa hallintaa ja virtaviivaistaa työskentelyä projekteissa ja eri projektien välillä.

 

Naviate Vault mahdollistaa sujuvan työskentelyn suunnitteluvai­heesta aina dokumentaatioon saakka. Keskittämällä kaikki osaaminen ja tieto-taito yhteen paikkaan saadaan sekä yksinkertaistettua että tehostettua työnkulkua.

 

Luo toimivat rutiinit ja seuraa pro­sesseja ja niiden etenemistä. Rutiinien automatisointi vapauttaa aikaa varsi­naiselle suunnittelutyölle ja tehostaa ajankäyttöäsi. Virtaviivaista päivittäistä työskentelyä ja saavuta yhtenäinen tapa työskennellä projekteissa ja eri projektien välillä. Naviaten avulla parannat hallintaa ja tehostat työnkulkua.

 

Video: Helping make efficient use of Vault with Naviate Vault from Symetri.

 

 Ota yhteyttä lisätietoja varten.

 

Naviate®

Naviate on Symetrin kattava pohjoismainen tuoteperhe, joka sisältää ratkaisut Autodesk Inventor, Vault, Revit, Civil 3D, Plant 3D ja P&ID -ohjelmistojen käyttäjille. Naviate-tuotteet pohjautuvat asiakkaittemme tarpeisiin, ja niiden kehityksessä on hyödynnetty pitkää koke­mustamme parhaista toimintavoista. Naviate tukee ja tehostaa yrityksen prosesseja.

Naviate koostuu kuudesta ydinelementistä – heksagonista. Kuusikulmio on luonnossa yleinen rakenne erinomaisen energia- ja materiaalite­hokkuutensa ansiosta. Myös Naviaten heksagoni auttaa vähentämään turhaa energiankulutusta ja tukee haluttuihin lopputuloksiin pääsemistä.

Naviate, we help you make a difference.

Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219
Markku Koistinen,
Markku Koistinen Sähköpostimarkku.koistinen@symetri.com Puhelin+358 400 461 153
Marko Aivio,
Marko Aivio Sähköpostimarko.aivio@symetri.com Puhelin+358 400 439 703