Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

SOVELIA tuotteet

SOVELIA on helppokäyttöinen, modernin teknologian ratkaisu niin tuotteen suunnittelun kuin elinkaaren hallinnan tehostamiseen.

SOVELIA mukautuu joustavasti yrityksen tarpeisiin ja sisältää esimääritellyt toimintoprosessit, joiden ansiosta ratkaisun käyttöönotto on helppoa ja kustannustehokasta.

 

SOVELIA Engineering

Hallitse ja jaa suunnittelutietoja tehokkaasti, turvallisesti ja vaivattomasti.

SOVELIA Engineering on ratkaisu tuotetiedon jakamiseen ja yrityksen on se helppo ottaa käyttöön. Ratkaisun avulla hallitset, jaat ja käytät tuotetietoa tehokkaasti ja turvallisesti.

SOVELIA Engineering sujuvoittaa suunnittelijoiden työskentelyä ja mahdollistaa suunnittelu- ja tuotetiedon vaivattoman jakamisen myös muille kuin CAD-käyttäjille. Suunnittelutiedot ovat myös aina kätevästi saatavilla — aikaan, paikkaan ja päätelaitteeseen katsomatta. 

 

SOVELIA PLM

Optimoi tuotetiedon käyttö ja hyödyntäminen yrityksen kaikissa toiminnoissa ja toimitusketjussa.

 

SOVELIA PLM sisältää seuraavat toiminnallisuudet:

 

SOVELIA® Lean PLM (Tuoterakenteiden hallinta)

SOVELIA Lean PLM on tehokas ratkaisu artikkelien, tuoterakenteiden ja dokumenttien hallintaan. Se integroituu suoraan CAD-ympäristöön ja mahdollistaa tuoterakenteiden, dokumenttien ja muiden tuotetietojen luonnin lähes millä CAD-järjestelmällä tahansa.

 

SOVELIA® ECM (Tuotemuutosten hallinta)

SOVELIA ECM mahdollistaa tehokkaan sähköisen muutostenhallinnan ja oikeiden tietojen jakamisen kaikille osapuolille.

 

SOVELIA® Installed Base Management (Toimitettujen laitteiden hallinta)

SOVELIA Installed Base Management mahdollistaa yksilökohtaisten tuoterakenteiden ja -dokumentaation ylläpidon  jo toimitetuille tuotteille. Toimitun tuotteen tuoterakenne voidaan luokitella  huoltovaatimusten mukaan ja rakenteeseen voidaan sisällyttää myös mahdolliset varaosat ja kunnossapitopalvelut.

 

SOVELIA® Prodution View (Tuotannon rakennenäkymä)

SOVELIA Prodution View mahdollistaa tuoterakenteen muodostamisen valmistusprosessin vaiheiden mukaisesti. Toiminnallisuus pohjautuu suunnittelun tuoterakenteeseen ja sen yhdistämiseen valmistusprosessin vaiheiden kanssa.

 

SOVELIA® Configurator (Myynti- ja tuotekonfiguraattori)

SOVELIA Configurator  mahdollistaa tilauskohtaiset tuotekonfiguraatiot ja hinnoittelun ja tekee teknisestä rakenteesta markkinointivälineen.

 

SOVELIA® Project Data Management (Projektitiedonhallinta)

SOVELIA Project Data Management tehostaa projektissa syntyvän tiedon hallintaa sekä auttaa projektin valmiusasteen arvioinnissa. Projektinhallinta tukee myös ns. ”virstanpylväs- / porttimallia”, jossa projektin vaiheiden valmistuminen edellyttää erinäisten hyväksymiskriteerien toteutumista

 

 

Lisätietoa Symetrin PLM-ratkaisuista valmistavalle teollisuudelle.