Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Tai soita meille

Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219

Visualisointipalvelut

Symetri tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, joiden avulla yritykset voivat luoda korkealaatuisia esityksiä ja markkinointimateriaaleja.

Symetri on luotettava ja asiantunteva yhteistyökumppani myös visualisoinnissa. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, joiden avulla yritykset voivat luoda korkealaatuisia esityksiä ja markkinointimateriaaleja.

 

  • Voimme esimerkiksi tehdä konkreettisia ehdotuksia toimenpiteistä tarjousten, teknisten katselmusten ja markkinointimateriaalien laadun parantamiseksi tai opastaa, miten tuotteita ja ympäristöjä voidaan testata virtuaalitekniikan avulla jo suunnitteluvaiheessa.
  • Toimitamme visualisoinnissa käytettävät ohjelmistot ja laitteet ja perehdytämme niiden käyttöön.
  • Luomme visualisointia helpottavat aloituspohjat.
  • Toteutamme visualisointeja myös asiakkaan toimittamien 3D-tietojen pohjalta, kokonaisuudessaan tai osin, olipa kyse videoleikkeistä, kuvista, markkinointimateriaaleista tai tärkeässä kokouksessa pidettävästä, virtuaalitodellisuutta hyödyntävästä esityksestä.
  • Suuriin projekteihin voimme tarjota pitkälle kehittynyttä visualisointitekniikkaa, kuten esimerkiksi Edddison-visualisointipöydän.

 

Tarkoituksenmukaiset laitteistot ja ohjelmistot ovat onnistuneen visualisoinnin keskeisiä edellytyksiä. Symetrin vankkaa visualisointiosaamista hyödyntämällä saavutat halutun lopputuloksen varmasti ja vaivattomasti.

  

Ota yhteyttä lisätietoja varten!

Let Your Ideas Shape the Future!

Michael Nyman,
Michael Nyman Sähköpostimichael.nyman@symetri.com Puhelin+358 40 7577 219