Avoin työpaikka: Application Consultant PLM-tiimiin

Tehtävässä tulet toimimaan asiantuntijana SOVELIA® PLM järjestelmän käyttöönottohankkeissa osana ammattitaitoista tiimiämme.
Avoin työpaikka: Application Consultant PLM-tiimiin

PLM tiimimme toimittaa SOVELIA® PLM järjestelmäratkaisuja tehostaaksemme asiakkaidemme liiketoimintaa perustuen tuotetiedon älykkääseen hyödyntämiseen osana asiakkaidemme liiketoiminnan ydinprosesseja. 

Toimiessasi järjestelmäkonsulttina osallistut SOVELIA® PLM järjestelmähankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen asiakkaan liiketoimintavaatimuksien mukaisesti sekä opastat asiakasta järjestelmän tehokkaassa hyödyntämisessä heidän päivittäisessä työssään.

Tehtävän itsenäinen suorittaminen vaatii syvää ymmärrystä tuotteen elinkaarenhallinnan mahdollisuuksista asiakkaidemme liiketoiminnan tehostajana. Tämän oppii vain ajan saatossa asiantuntijatiimimme avulla. Tullaksesi valituksi sinulla ei välttämättä tarvitse olla pitkäaikaista työkokemusta vaan soveltuva yliopistotasoinen koulutus, asiakaspalveluun soveltuva asenne ja kyltymätön halu oppia uutta.

Tehtävässä onnistumista tukevat:

  • Soveltuva yliopistotasoinen tekninen koulutustausta (M.Sc)
  • Ymmärrys CAD-suunnittelusta ja tuotetiedon-/tuotteen elinkaarenhallinnasta
  • Ymmärrys valmistan teollisuuden liiketoimintamalleista
  • SQL tietokantojen ja -kielen tuntemus
  • Kokemusta script -kielistä

Olet työssäsi itseohjautuva, oppimishaluinen ja huolellinen. Tulet toimeen sujuvasti suomen ja englanninkielellä, ruotsinkielen taito on etu. Olet innokas kehittämään osaamistasi ja pysyt ottamaan vastuuta aikatauluista ja tehtävien suorittamisesta asiakkaidemme odotusten mukaisesti. Asiakashankkeiden niin vaatiessa olet valmis matkustamaan Suomessa ja toisinaan ulkomailla.

PLM tiimi on keskeinen osa Product Design and Lifecycle liiketoimintaamme toimialueenaan Pohjoismaat ja Iso-Britannia. Me autamme asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaa tuotesuunnittelun, prosessien automatisoinnin ja tuotteen elinkaarenhallinnan avulla. Ratkaisumme pohjautuvat Lean -filosofiaan, ja ne on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin varmistaen suunnitteluprosessien tehokkuuden ja tuotetiedon korkean laadun sekä vaivattoman hyödyntämisen asiakkaan liiketoiminnan kannalta keskeisissä toiminnoissa.

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kasvukeskeisessä ja dynaamisessa yrityksessä
  • Kansainvälisen ympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus edetä yhdeksi alan parhaista osaajista
  • Kilpailukykyisen palkan ja edut

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä. Lähetä lyhyt hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@symetri.fi. Tehtävästä lisätietoa antaa Mikko Viertola p. 050-469 0010. Tehtävä täytetään pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä.