Yhteyshenkilö

Kysyttävää? Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Not found image

joulukuu 2018

Symetri toivottaa hyvää joulua ja menestystä uudelle vuodelle!

Joulu on jo aivan oven takana - me Symetriltä toivotamme kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

Olemme jo usean vuoden ajan osallistuneet hyväntekeväisyyteen lahjoittamalla varoja eri kohteisiin. Tänä vuonna solmimme yhteistyösopimuksen Engineers without Borders – Insinöörit ilman rajoja” -järjestön kanssa, jonka kautta tuemme heidän työtään niin taloudellisin keinoin kuin hyödyntämällä työntekijöidemme osaamista ja heidän omaa tahtoaan olla mukana edistämässä toimintaa, joka tähtää kohti entistä parempaa tulevaisuutta.

Insinöörit ilman rajoja -järjestö työskentelee kestävän kehityksen tavoitteisiin liittyvien haasteiden ratkaisemiseksi ympäri maailmaa. Parantamalla koulutukseen pääsyä, tasa-arvon toteutumista, energiaköyhyyden vähentämistä sekä vedensaannin ja jätehuollon saavutettavuutta, järjestö pyrkii työllään luomaan kestäviä ja pitkäaikaisia ratkaisuja, niin paikallisyhteisöissä kuin koko maapallolla.

Tämän kumppanuuden avulla koemme, että Symetrillä on erinomainen mahdollisuus myötävaikuttaa yhteiskuntaamme tavalla, joka liittyy myös läheisesti yrityksemme asiantuntemukseen.

Kiitos vuodesta 2018. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019!

Keskuksemme vastaa normaalisti joulun ja loppiaisen välisenä aikana, arkipäivisin klo 8-16.

Ystävällisin terveisin,

Symetriläiset