Symetrin ratkaisulla hallitset yrityksenne ohjelmistolisenssejä tehokkaasti
Useimmat organisaatiot ovat tehostaneet toimintaansa, joka on lisännyt tarvetta mobilisaatioon ja yritysten resurssien optimointiin. Symetrin asiantuntijoiden ja teknologisten ratkaisujen avulla seuraat lisenssien käyttöastetta ja todellista käyttötarvetta. Varmistat myös, että asennetut ohjelmistot ovat ohjelmistovalmistajien lisenssiehtojen mukaisia.
Järjestelmän toiminnallisuus on aivan ylivoimainen. Hallinta on helppoa ja saan sieltä tarkat raportit, kustannusten jakautumisen ja suunnitteluohjelmistojen käyttöasteen seurannan. Nyt kun tilaan raportin järjestelmästä oikein, on se yhden iterointikierroksen jälkeen valmis taloushallintoon. Tomi Lehtimäki, Kehityspäällikkö, Etteplan Oyj
CQFlexMonilla seuraat, hallitset ja analysoit ohjelmistolisenssien käyttöä
Symetrin CQFlexmon mahdollistaa lisenssitarpeen täsmällisen määrittelyn. Ohjelmisto laskee, kuinka monta tuntia tietty käyttäjä tai osasto on tiettyä lisenssiä käyttänyt ja tuottaa yksityiskohtaisen yhteenvedon halutusta ajanjaksosta. Integroitu lisenssikustannusmoduuli mahdollistaa kustannusten kohdentamisen todellisen käytön mukaisesti ja License borrow -moduuli antaa selkeän kuvan lainatuista lisensseistä. Käyttäjätiedot voidaan hakea suoraan Active Directory -tietokannasta, mikäli toiminto on yrityksessänne käytössä.
Haastattelimme Martin Quistia, joka työskentelee CAD-päällikkönä AFRYllä (ÅF & Pöyry). Videolla Martin kertoo, millaisia haasteita yhtiössä on ratkaistu ja miten kansainvälisten toimipisteiden 8500-9 000 käyttäjän päivittäin tarvitsemien ohjelmistojen hallinta on toteutettu.
Helsingin kaupunki omistaa hulppeat 650 ammatti- ja muuta keittiötä, joiden suunnittelusta vastaa arkkitehtuuriosaston yleissuunnittelutoimisto. Ammattikeittiösuunnittelija Seppo Kuparille ja IT-arkkitehti Mikko Soininvaaralle oli päivänselvää, että siirtyminen 2D-suunnittelusta 3D-maailmaan ja tietomallinnukseen (BIM) helpottaisi suunnittelijoiden työtaakkaa valtavasti.
Kun arkkitehtitoimisto Alessandro Ripellino päätti siirtyä tietomallinnukseen voidakseen vastata asiakkaiden muuttuneisiin vaatimuksiin, haussa oli käyttäjäystävällisen alusta, joka mahdollistaisi korkealaatuisten projektien toteuttamisen nopeassa aikataulussa.