Autodeskin uusi lisenssien tilausmalli voimaan 16. syyskuuta

Autodeskin uusi lisenssien tilausmalli voimaan 16. syyskuuta

Autodesk on ilmoittanut siirtyvänsä uuteen lisenssien tilausmalliin, jonka tarkoituksena on parantaa Autodesk-tilausten ostokokemusta. Muutokset tulevat voimaan 16. syyskuuta 2024 Euroopan ja Ison-Britannian asiakkaille.

Uudessa prosessissa Symetri hoitaa edelleen kaikki vaiheet ennen Autodesk-lisenssin ostotapahtumaa ja sen jälkeen, mutta Autodesk-tilauksen vahvistaminen ja maksutapahtuma tehdään nyt suoraan Autodeskin järjestelmässä. Symetri vastaa edelleen kaikista myynnin jälkeisistä toimista, kuten lisenssien uusimisesta, käyttöönotosta ja tuesta

Autodeskin tekemä muutos helpottaa lisenssien ostamista, mutta sitä ennen asiakkaankin on tehtävä muutama toimenpide. Olemme koonneet sinulle tarvittavat tiedot, joihin voit tutustua siirryttäessä uuteen ostoprosessiin.

Käy resurssisivullamme, jossa voit katsoa videon muutoksista, tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin, ja ilmoittautua webinaareihin.

Uutiset

Infratiimimme hakee ohjelmistokonsulttia

15 elokuuta 2024

Haemme Vantaan toimistollemme ohjelmistokonsulttia infratiimiimme. Tämä on tehtävä sinulle, joka haluat toimia asiakaslähtöisesti ja kehittyä huippuosaajaksi kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä.

Lue lisää